Fokus på strategi och affärsutveckling

men med förmåga att omsätta idéerna operativt

För dig som vill optimera kommunikationen till kvinnliga målgrupper:
Tidigare erfarenheter har visat att det finns ett stort intresse att veta mer om hur man ökar effekten vid kommunikation till kvinnliga målgrupper, men att det oftast är konsultation och inspiration man önskar – inte nödvändigtvis produktion. Därför erbjuder just detta:

  • Strategisk konsultation, affärsutveckling, föreläsningar och utbildningar mm direkt till företag och organisationer men även som underkonsult till byråer. Givetvis kan även olika typer av produktion erbjudas i nära samarbete med partners om så önskas.

För dig som vill utveckla kommunikationen till vårdpersonal, patienter och allmänhet:

Att kunna förstå medicinskt komplexa sammanhang och studieresultat, samt att kunna destillera ut det viktigaste så att målgrupper inom proffs och allmänhet förstår och tar till sig budskapet är inte alla förunnat. Jag kan – och har en mängd case och referenser som bekräfta.

  • Strategisk konsultation, affärsutveckling, projektledning, varumärkesbyggande aktiviteter, film, sälj & marknadskommunikation, mässor/symposium, PR och utbildningsuppdrag för företag, organisationer, myndigheter etc.